Eyyüpoğlu: Memleketimizin dirliği için AK Parti’ye destek talep ediyoruz;

Eyyüpoğlu: Memleketimizin dirliği için AK Parti’ye destek talep ediyoruz

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli Adayı İbrahim Eyyüpoğlu, 14 Mayıs genel seçimlerine sayılı günler kala esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalarını sürdürüyor....

Bugünkü durağı Haliliye ilçesindeki esnaf ve vatandaşlar olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli Adayı İbrahim Eyyüpoğlu, çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmıyor. Her gittiği yerde 14 Mayıs genel seçimlerinin önemini anlatan Eyyüpoğlu,  vatandaşların gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür etti.

Yapılan ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Eyyüpoğlu, “Vatandaşlarımızdan rica ediyorum Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmasınlar. 14 Mayıs seçimleri bizim geleceğimizi belirleyen bir seçim olacak” dedi.

14 Mayıs genel seçimlerine sayılı günler kala yorulmadan bıkmadan çalışmalarına devam edeceğini ifaden eden Eyyüpoğlu, “Bugün Haliliye ilçemizdeki vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Bu noktada Allah’ın izni ile tekrar gördük ki en yüksek oy ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çıkartacağız. Memleketimizin dirliği ve beraberliği için, ülkemizin tek bir çatı altında toplanması için herkesin AK Parti’ye destek vermesini talep ediyoruz.

Unutmamalıyız ki bu seçim sadece ülkenin değil bizim de geleceğimizi ilgilendiriyor” diye konuştu.

BİHA

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum