Yeniden Refah Partisi Urfa milletvekili adayları basınla buluştu;

Yeniden Refah Partisi Urfa milletvekili adayları basınla buluştu

Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa milletvekili adayları, kentteki basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Partinin Şanlıurfa’dan ilk sıradan milletvekili adayı gösterdiği İsmail Yavuz, Meclis’e en az 3 milletvekilli göndermeyi hedeflediklerini söyledi....

 ŞANLIURFA-  Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa milletvekili adayları, düzenlenen basın toplantısında kentte görev yapan basın mensuplarıyla buluştu. Etkinliğe çok sayıda gazeteci katıldı.

YAVUZ: BİZ HERKESİN SESİ OLACAĞIZ

Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa’dan ilk sıradan milletvekili adayı gösterdiği İsmail Yavuz, Meclis’e en az 3 milletvekilli göndermeyi hedeflediklerini söyledi. 

25 yıla yakın Milli Görüş’ün Meclis’in dışında kaldığını vurgulayan Yavuz, şunları ifade etti:

“Biz Erbakan'ın talebeleri olarak Allah'ın izniyle Meclis’e 3 milletvekili ile gidip halkımıza hizmet edeceğiz. Biz fakir fukaranın sesi olacağız, biz mazlumların sesi olacağız, biz çiftçilerin sesi olacağız, emeklilerin sesi olacağız, biz herkesin sesi olacağız.”

ALMAS:  ŞANLI ŞEHRİN İHTİYAÇLARINI GİDERMİYORLAR

Partinin ikinci sıra adayı Hacı Almas ise seçimde Meclis’e milletvekili göndermek için çalıştıklarını vurguladı.

“Bizim hedeflerimiz Meclis’e Yeniden Refah Partisi olarak vekillerimizi göndermek” diyen Almas, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Geçmişte seçilen ve Ankara’ya giden vekillerimiz bir daha şanlı şehrimiz Şanlıurfa’ya geri dönmeyip, kendilerini Ankara’da ikamet edecek şekilde oradalar. Ne bizi savunuyorlar ne şanlı şehrin ihtiyaçlarını ne sorunlarını gideriyorlar. Hiçbir çalışma yapmadan ikinci seçim zamanı geliyorlar. Ama biz sadece seçim zamanı değil, geçim zamanı da halkımızın yanında olduğumuzu bugünlerde sahada gösteriyoruz. Bizim vekil adaylarımız hiçbir karşılık göstermeden, halkımız için sahada çalışmalarını devam ettiriyoruz”.

Etkinlikte diğer vekil adayları da söz alarak seçildikten sonraki hedeflerini anlattı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum