DEVA Partisi lideri Babacan Urfa’da konuştu;

DEVA Partisi lideri Babacan Urfa’da konuştu

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Siverek’te düzenlediği mitingde gıda enflasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacan, ”Gıda fiyatlarını düşürmenin yolu etiketlerle savaşmak değil, çiftçinin maliyetlerini aşağı çekmektir” dedi....

DEVA Partisi Ali Babacan, partisinin Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde düzenlediği mitingde halka hitap etti.

Gıda enflasyonuna ilişkin açıklamalarda bulunan Babacan, “Gıda fiyatlarını düşürmenin yolu etiketlerle savaşmak değil, çiftçinin maliyetlerini aşağı çekmektir” dedi.

BABACAN: MAZOTUN ÜZERİNDEKİ VERGİYİ ÇİFÇİYE İADE EDECEĞİZ

Mazotun üzerindeki vergiyi çifçiye iade edececeklerini kaydeden Babacan, şunları söyledi:

“Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın yem maliyetlerinin yüzde 50’sini yine devlet olarak biz karşılayacağız. Bunu sadece biz DEVA partisi olarak değil 6 parti ortak taahhüt ettik. Elektrik en önemli maliyetlerden bir tanesi çiftçimize özel, tarıma özel elektrik çok daha düşük tarife uygulayacağız. Mazotun üzerindeki vergiyi çifçiye iade edeceğiz. Türkiye’deki bütün sulama yatırımlarını bütün barajları, göletleri, kapalı basınçlı su dağıtım sistemlerini, damlama sulama sistemlerini tamamını iktidarımızın ilk 5 yılında tamamlayacağız. Böylece toprağı suyla buluşturacağız. Gıda fiyatlarını düşürmenin yolu etiketlerle savaşmak değil, çiftçinin maliyetlerini aşağı çekmektir”

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum