PTT'yi ziyaret İsmail Yavuz, çalışanların sorunlarına dikkati çekti;

PTT'yi ziyaret İsmail Yavuz, çalışanların sorunlarına dikkati çekti

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İsmail Yavuz, PTT merkez şubesini ziyaret etti....

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için kampanyasını sürdüren Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İsmail Yavuz, PTT merkez şubesini ziyaret etti.

İsmail Yavuz, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, PTT çalışanlarının zor şartlara çalıştığına şahit olduklarını kaydetti.

Milletvekili Adayı İsmail Yavuz, açıklamasına şöyle devam etti:

“Yeniden Refah Partisi olarak her daim emekçinin yanında olduğumuzu, sorun ve sıkıntılarını takipçisi olacağımızı beyan ediyoruz. Bu gün ziyarette bulunduğumuz PTT merkez şubesinde gözümüze ilk çarpan çok büyük bir yer sorunun olmasıdır. Şu an seçim arifesindeyiz, ilgili kurumlara bir an önce Şanlıurfa merkez PTT'sinin daha geniş bir çalışma alanına geçmesi, hem kargo ihtiyacı olan vatandaşlarımızı hem de çalışanlarımızı rahat bir nefes aldıracaktır.”

Birlik Haber-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Hacı Murat Açıkgöz ile görüşen İsmail Yavuz, sorunların ve çözüm önerilerinin olduğu dosyayı teslim etti.

Yaptıkları işler aynı olsa da iş barışı sağlanmayan personelin maaş, sosyal güvence ve değerlendirme şekillerinin farklılık arz ettiğini kaydeden Yavuz, “PTT’nin 2013 yılında A.Ş. olması ile birlikte 399’lu personelin statü sebebiyle ikinci plana düştüğü ve kariyer planlamasının önü kapanmaktadır. KPSS sınavı ile atanan İHS (İdari hizmet sözleşmeli) personelin, diğer kurumlarda kadroya gecen sözleşmeliler gibi PTT (İHS)li personelinde kadroya geçişi hızlandırılmalıdır. PTT’de 2013 yılından itibaren yükselme sınavları yapılmaktadır. Sınavların birçok kurumda olduğu gibi PTT çalışanlarının da periyodik olarak yapılması gerekmektedir.

PTT çalışanlarının promosyon düzeninin diğer kurumlarda olduğu gibi PTT çalışanlarının da hakkıdır.

Her daim işçinin, emekçinin yanında olduğumuzu beyan ediyor, sadece seçim zamanı değil geçim zamanında da milletimizin yanında olacağız”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum