Başkan Yalçınkaya seçim sonuçlarıyla ilgili Akçakale halkına teşekkür etti;

Başkan Yalçınkaya seçim sonuçlarıyla ilgili Akçakale halkına teşekkür etti

Akçakale, 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oyun çıktığı ilk 3 ilçeden biri oldu. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, bu nedenle destek veren ilçe halkına teşekkür etti....

14 Mayıs pazar günü düzenlenen cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde Akçakale, AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oyun çıktığı ilk 3 ilçeden biri oldu.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ilçesinin partisine verdiği bu büyük destektem dolayı ilçe halkına teşekkür eden bir açıklamada bulundu.

Seçim kampanyası çalışmalarına katılıp partisine oy isteyen Başkan Yalçınkaya, açıklamasında seçim sonuçlarından duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

“Öncelikle 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor; seçim sürecinde görev yapan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.

Seçim sürecinde Akçakale’mde kapı kapı dolaşıp Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde partimizin ve belediyemizin başarılı çalışmalarını anlattık. Ömrünü siyasetle geçirmiş, evvelden bu yana davasından asla vazgeçmemiş, milletvekilliği ve belediye başkanlığı görevim boyunca şehrimizi hep ileriye taşıma gayretinde olan bir kardeşiniz olarak sizlerden partimize destek istedik.

Seçimlerde teveccühünüz bizi bir kez daha mutlu etti. Ülke genelinde en yüksek oy oranı ile AK Parti’mize desteğiniz tam oldu. Yine tarih yazdık. Teşekkürler Akçakale’m.

Bu teveccühe layık olabilmek için ilçemizi sınırda yıldız ilçe yaratma adına durmaksızın çalıştık, ilkleri sizlerle buluşturduk, kapı kapı dolaştık, her gönüle dokunduk. Daha yürüyecek çok yolumuz var.

Şahsım ve partim adına bize olan inancınızdan dolayı ilçe halkıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum