Urfa’da şehit jandarma son yolculuğuna uğurlandı;

Urfa’da şehit jandarma son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak'ta Bestler Dereler bölgesinde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Gaffar Mayik, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde toprağa verildi. Şehidin cenaze töreninde ağıtlar yakılırken teröre lanet okundu....

Şırnak’ta Bestler Dereler bölgesinde PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Adıyaman nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Gaffar Mayik’in (28) cenazesi dün akşam saatlerinde Şanlıurfa’ya getirilmişti.

Şehit jandarmanın cenaze namazı bugün Bozova’da Hacı Güli Camii’nde kılındı.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına şehidin babası Mahmut Mayik ve yakınlarının yanı sıra Şanlıurfa’dan milletvekili seçilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral İsmail Balıbek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Er, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan,  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bozova Kaymakamı Akın Oruç, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gaffar Mayik’in cenazesi, kılınan namazın ardından teröre lanet sloganları eşliğinde ilçedeki mezarlığa götürüldü.

Mezarlıkta yapılan duanın ardından şehidin cenazesi toprağa verildi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum