Başkan Çakmak’ın kırsal mahalle ziyaretleri devam ediyor;

Başkan Çakmak’ın kırsal mahalle ziyaretleri devam ediyor

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, kırsal mahallelerdeki vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinliyor....

Siverek Belediyesi sorumluluğundaki hizmetlerin kırsal mahallelere de götürülmesi kapsamında yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Gençlerin kötü alışkanlardan uzak kalması ve boş vakitlerinde spor yapmaları amacıyla kırsal mahallelerde başlatılan halı saha yapım çalışmaları ise sürüyor.

Bu kapsamda beraberinde meclis üyeleriyle Bucak bölgesindeki kırsal mahalleleri ziyaret eden Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek önerilerini değerlendirdi, mahalle sakinlerine belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mahalle sakinleriyle birebir ilgilenen Çakmak, birim müdürlerine talimat vererek gelen taleplerin karşılanmasını istedi.

İlçenin dört bir yanındaki kırsal mahallelerde çalışmaların sürdüğünü aktaran Başkan Ayşe Çakmak, mahalle sakinlerinin taleplerini dinlediklerini söyledi.

Kırsal mahallelere gereken önemi verdiklerini dile getiren Çakmak, “Burada muhtarlarımız, vatandaşlarımızdan gelen talep ve önerilerini ilgili birimlerimize bildiriyor ve bizler de program dâhilinde hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. İlçemizdeki bütün mahallelerimizi gezerek vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bu buluşmalarımızın çok faydalı olduğuna inanıyorum dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum