İş insanları toplu bilet alarak Şanlıurfaspor’a destek verdi;

İş insanları toplu bilet alarak Şanlıurfaspor’a destek verdi

Şanlıurfaspor’un evinde Anagold 24 Erzincaspor ile oynayacağı play-off rövanş maçı için başlatılan bilet satışı kampanyasına Urfalı iş insanlarından büyük destek geldi...

Şanlıurfaspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig play-off yarı final turunda 11 Haziran pazar günü sahasında Anagold 24 Erzincanspor’u konuk edecek.

Akşam saat 20.00’de 11 Nisan Stadyumunda başlayacak olan maç için kentte sarı yeşilli takıma destek olmak için Urfalılar, Ahmet Bahçıvan İş Merkezi'ndeki Şanlıurfaspor Storeden satışa sunulan biletlere yoğun ilgi gösterdi.

Bilet satışlarına bir destek de Urfalı iş insanlarından geldi.

Urfalı gazeteci Mustafa Çadırcı sosyal meyda hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda, Şanlıurfa'lı iş insanlarından Av. Serdar Tokdemir’in kale arkası için 5000 bilet, Ege Bant Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hatipoğlu’nun ise 1000 adet maraton bileti alarak Urfa ekibine destek olduğunu belirtti.


İŞ İNSANI TOKDEMİR’DEN DESTEKLEMEYE DAVET

İş insanı Av. Serdar Tokdemir de yaptığı paylaşımda, “11 Nisan Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan Şanlıurfaspor - Erzincanspor maçında hemşerilerimize dağıtılmak üzere 5.000 bilet ile destekte bulunduk. Bütün Şanlıurfa’lı hemşerilerimi @Sanliurfaspor‘umuzu desteklemeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum