Tapu Kadastro Urfa'nın da dahil olduğu birçok ile personel alacak;

Tapu Kadastro Urfa'nın da dahil olduğu birçok ile personel alacak

Tapu Kadastro Müdürlüğü 33’ü Şanlıurfa’da istihdam edilmek üzere, mühendis ve tekniker pozisyonları için toplam 202 sözleşmeli personel alımı yapacak....

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu birçok il için mühendis ve tekniker pozisyonuna 202 sözleşmeli personel alımı yapacak.

Bunlardan 5’i mühendis, 28’i de tekniker pozisyonu için olmak üzere, Şanlıurfa’ya da farklı ilçelerin Tapu ve Kadastro Müdürlükleri’nde istihdam edilmek üzere toplam 33 sözleşme personel alınacak.

Alımlarda Sözleşmeli Tekniker unvanı için 2022 yılı KPSS (B) grubu P93, Sözleşmeli Mühendis unvanı için ise 2021 veya 2022 yılı KPSS (B) grubu P3 puan türünden 70 ve üzeri puan esas alınacaktır.



BAŞVURU İÇİN ARANAN ŞARTLAR

1-) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde yer alan şartları taşımak.

 

2) Başvuru yapılacak unvan ile aynı unvanda Kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak.

 

3) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin; “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden, sözleşmeyi yenilememeleri hâlinde sözleşmenin bitiminden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olmak.



BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?


Başvurular, 03 – 07 Temmuz 2023 tarihleri arasında  e-devlet

üzerinden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapılacaktır. Şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum