Bakanı Koca Harran için devlet hastanesi sözü verdi;

Bakanı Koca Harran için devlet hastanesi sözü verdi

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşme sonrasında ilçeye 100 yataklı devlet hastanesi yapılacağını duyurdu....

Yapılan cumhurbaşkanı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en yüksek oy oranıyla destekleyen yerlerin başında gelen Harran ilçesine, 100 yataklı tam kapasiteli devlet hastanesi sözü geldi.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz birtakım temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile de görüştü.

Görüşme sonrasında sosyal medya hesabı üzerinde bir açıklamada bulunan Başkan Özyavuz, Bakan Koca’dan ilçeye 100 yataklı bir devlet hastanesi yapma sözü aldığını bildirdi.

Başkan Özyavuz açıklamasında şunları söyledi:

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin desteği, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'nın talimatlarıyla Türkiye birincisi Cumhur İttifakı ilçesine yakışır 100 yatak kapasiteli 27500 metrekare inşaat alanına sahip Harran Devlet Hastanesi, Göçmen Sağlığı Merkezi ve 1 nolu Sağlık Ocağı projelerimizi yatırım paketine aldırdık.

Ayrıca hastane inşaatı süresince ilçemize hizmet verecek tam teşekküllü ve donanımlı ek doktor kadrolarıyla sahra hastanesini kuruyoruz.

Harranımıza hayırlı olsun”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum