Şanlıurfaspor’un kritik maçına ilgi büyük!;

Şanlıurfaspor’un kritik maçına ilgi büyük!

63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, yarın Şanlıurfaspor’un Bucaspor ile Konya’da oynayacağı final maçının önemine değindi. Çiçek, “Taraftarımız maça adeta seferber olmuş. Maç hafta içi olmasına rağmen büyük talep var. Biz de orada şampiyon olup, gelip şehrimizde şampiyonluğu kutlayacağız” dedi....

ŞANLIURFA –Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig play–off final karşılaşmasında yarın Bucaspor 1928 ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor Konya’da kritik maçın son hazırlıklarını tamamladı.

Zorlu müsabaka öncesi Şanlıurfa’da büyük heyecan var. Binlerce taraftar bu gece yarısı otobüslerle Konya’ya gidecek. Biletler Şanlıurfa Valiliği tarafından karşılanacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi esnafa sarı yeşilli takımın bayraklarını dağıttı.

Büyük heyecana sahne olacak karşılaşma öncesi 63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, sarı yeşilli taraftarlara desteklerinde dolayı teşekkür etti.

 

ÇİÇEK: BU MAÇ ŞANLIURFASPOR İÇİN ÖLÜM KALIM MAÇI

Bugüne kadar içeride ve dışarıdaki maçlarda taraftarlar olarak Şanlıurfaspor’un yanında olduklarını söyleyen Çiçek,        “Takımımız en sonunda finale geldik. Bu maç Şanlıurfaspor için ölüm kalım maçı. Çünkü şampiyonluk maçı. Bir yılın emeği mücadelesi var. Şanlıurfalı taraftarlar bu şampiyonluğa inanmış.

Şanlıurfaspor’un Bucaspor ile oynayacağı Konya’daki final maçı için Şanlıurfaspor taraftarı adeta seferber olmuş. Maç hafta içi olmasına rağmen büyük talep var. Şanlıurfa Valimiz Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 3 ilçemizin belediye başkanları ve STK temsilcileri ellerinden gelen her şeyi yaptılar, yapmaya da devam ediyorlar. Bu gece saat  01.00’de yola çıkacağız. Çok sayıda otobüs kalkıyor. Hedefimiz otobüslerle 10 bin kişi gitmek. Sivil araçlarla ilgili bir sayı söylemek doğru olmaz. Bu otobüslerde belediyelerin desteği ile kalkıyor. Valilik’te biletleri karşılayacak.

Buradan Konyaspor, Samsunspor, Bursaspor, Adana ve bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü onlarda kendi şehirlerinden Şanlıurfaspor’a destek için otobüs kaldıracaklar. Biz de orada şampiyon olup, gelip şehrimizde şampiyonluğu kutlayacağız” ifadelerini kullandı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum