MHP Urfa’nın da dahil olduğu deprem bölgesi heyet oluşturdu;

MHP Urfa’nın da dahil olduğu deprem bölgesi heyet oluşturdu

MHP Genel Başkan Yarmdımcısı Semih Yalçın, Şanlıurfa’nın da içinde yer aldığı deprem bölgesi için “Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti” oluşturulduğunu bildirdi. Heyette, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz da yer alıyor....

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Şanlıurfa dahil 11 ili kapsayan deprem bölgesi için bir inceleme heyeti oluşturulduğunu açıkladı.

Yaptığı yazılı açıklamada, heyetin MHP Genel BaşkanI Devlet Bahçeli talimatıyla olutşturulduğunu belirten Yalçın, “deprem bölgesinde hayatlarını sürdürmeye çabalayan halkın istek ve ihtiyaçlarını yakından tespit etmek, devlet kurumlarının çalışmalarını yerinde takip etmek amacıyla milletvekillerimizden meydana gelen yeni bir “Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti” oluşturulmuştur” dedi.


HEYETTE URFA MİLLETVEKİLİ İBRAHİM ÖZYAVUZ DA VAR

MHP’li Yalçın, heyetin depremzedelerle bir araya gelip dertlerini, devam eden sorunlarını ve mevcut ihtiyaçlarını yerinde belirleyeceğine dikkat çekerek, “Valiliklere, AFAD’a ve bölgede hizmet veren sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirilecek, felaketin vurduğu illerde bundan sonra yapılması gerekenler hakkında istişarelerde bulunulacaktır” ifadelerini kullandı.

Büyük çoğunluğu deprem bölgesinin milletvekillerinden oluşacak 7 kişilik heyette, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz da yer alacak.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum