Vatandaşlar Karaköprü Belediyesi havuzlarında serinliyor;

Vatandaşlar Karaköprü Belediyesi havuzlarında serinliyor

Karaköprü Belediyesinin ilçede faaliyete koyduğu yüzme havuzları sıcak havalarda serinlemek isteyen vatandaşların uğrak yeri haline geldi....

Karaköprü Belediyesi, sıcak havalarda vatandaşların serinlemesi için ilçede iki tane yüzme havuzunu vatandaşların hizmetine sunarken kısa süre sonra Yaşam Park içerisindeki havuzu da faaliyete açacak. Doğukent Mahallesindeki yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve Atakent Mahallesindeki Aqua yüzme havuzu serinlemek ve yüzmek isteyen vatandaşların uğrak yeri haline geldi.

Özellikle gençlerin ve çocukların rağbet ettiği havuzlarda tüm güvenlik önlemleri alınırken, günlük olarak temizlik ve klorlama çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Havuzların açık olduğu saatlerde sürekli cankurtaran beklerken, vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için havuzda yasak olan durumlar için gerekli uyarılar yapılıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli havuzların vatandaşlar için iyi bir serinleme alternatifi olduğuna değinerek havuzları güvenli ve temiz bir şekilde vatandaşların hizmetine sunmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Özellikle gençlerin kanallarda tehlikeli bir şekilde yüzmesini asla tasvip etmiyoruz. Bu anlamda ilçemizde üç adet havuzumuz faaliyet gösteriyor. Gerek Doğukent Mahallemizdeki kapalı yüzme havuzumuz gerekse Atakent Mahallemizdeki aqua yüzme havuzumuz güvenli bir şekilde vatandaşlara hizmet veriyor. Yaşam Park içerisindeki havuzumuz da bakımların ardından kısa sürede faaliyete başlayacak.

Gençlerimizden ricamız çok tehlikeli olan sulama kanallarında kesinlikle yüzmemeleri ve daha güvenli olan havuzları kullanmalarıdır. Tüm vatandaşlarımızı ve gençlerimizi havuzlarımızda yüzmeye, serinlemeye davet ediyorum” diye konuştu.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum