Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan kalp ameliyatı olacak;

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan kalp ameliyatı olacak

Şanlıurfaspor tarafından yapılan açıklamada, sarı yeşilli takımın teknik hocası Zafer Turan'ın önümüzdeki hafta kalp ameliyatı olacağı bildirildi. Turan'ın "kalp krizi greçirdiği"ne dair çıkan haberlerin ise gerçeği yansıtmadığı ifade edildi....

Şanlıurfaspor Kulübü, Teknik Direktör Zafer Turan'ın sağlık sorunu hakkında bir açıklamada bulundu.

Açıklamada, Turan'a rutin kontrolleri için gittiği doktoru tarafından yapılan tetkiklerden sonra, kendisinin kalp ameliyat olması yönünde bilgi verildiği belirtildi. 

Sarı yeşilli takımın teknik hocasının önümüzdeki hafta ameliyat olacağı ifade edilen açıklamada, Turan'ın "kalp krizi greçirdiği"ne dair çıkan haberler de yalanlandı.

Kulübün konuyla ilgili sosyal medya hesabında paylaştığı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Teknik direktörümüz Zafer Turan'ın rutin kontrolleri sırasında doktoru tarafından kendisine en kısa süre zarfında kalp ameliyatı olması yönünde bilgi verilmiştir.

Transfer ve kamp dönemine yoğunlaşan Teknik Direktörümüz Zafer Turan, son olarak geçtiğimiz Cuma günü yapılan tetkiklerinde bu kez ameliyat için gün almış ve bu doğrultuda dün itibarıyla kamptan ayrılmıştır.

Önümüzdeki hafta ameliyat olacak Teknik Direktörümüz Turan için bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya platformlarında sarf edilen "Kalp krizi geçirdi", "Hastaneye kaldırıldı" şeklindeki ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır.

Sağlık süreci Kulüp Yönetim Kurulumuzca da yakından takip edilen Turan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sağlığına bir an evvel kavuşmasını dilediğimiz Turan'ın takıma dönüşüne kadar olan süreci yardımcısı Efe İnanç sürdürecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.".

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum