Karaköprü’de yol ağı her geçen gün genişliyor;

Karaköprü’de yol ağı her geçen gün genişliyor

Karaköprü Belediyesi, hızla gelişen ve büyüyen ilçede yol ihtiyacını karşılamak için her mahallede yeni yol açma ve yenileme çalışmaları gerçekleştirerek yol ağını genişletiyor...

Şanlıurfa'nın gelişen ilçesi olan Karaköprü’de, ilçede büyüme ve konutlaşmayla ortaya çıkan yeni yol ihtiyacını gidermek ve talepleri karşılamak için yoğun bir çalışma yürütülüyor.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin gelişen mahalleleri Atakent ve Doğukent'te yeni yollar açarak vatandaşların ulaşım ihtiyacını karşılıyor. Açılan yolların alt yapı çalışmaları tamamlanana kadar stabilize malzeme serilerek kullanıma açılırken, alt yapısı tamamlandıktan sonra kilitli parke döşenerek vatandaşların hizmetine sunulacak. 

Vatandaşa en iyi hizmeti götürmek için durmadan çalıştıklarını söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçenin her tarafında ihtiyaç hasıl olan yerlerde yeni yollar açmayı sürdürdüklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları ifade etti:

"Her geçen yıl önemli bir büyüme gerçekleştiren ilçemizde doğal olarak yeni ihtiyaçlar meydana geliyor. Tüm mahallelerimizde ihtiyaçlara karşılık olarak programlı bir çalışma yürütüyoruz. Özellikle yol konusuna dikkat gösterip ilçemizdeki yeni yerleşim alanlarında yol açma çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yol medeniyettir diyerek ilçemizin her mahallesinde vatandaşlarımızın yol anlamında mağdur olmaması için yeni  yol açma, deforme yolları yenileme ve alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşeme çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Fen İşleri ekiplerimiz durmaksızın çalışıyor, ihtiyaç oldukça da çalışmaya devam edeceğiz.”

Karaköprü Belediyesi fen işleri ekipleri Seyrantepe, Mehmetçik, Güllübağ, Çamlıyayla ve Batıkent  mahallelerinde yeni yol açma çalışmalarını program dahilinde sürdürüyor.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum